Dostava je besplatna za sve narudžbe. Dostava se vrši na području Republike Hrvatske. Uobičajeni rok za dostavu je 7 dana od dana potvrde narudžbe. Dostava na otoke spada u izvanredne dostave i uobičajeni rok za dostavu je 14 dana od potvrde narudžbe.

U slučaju vremenskih neprilika ili utjecaja više sile rok za dostavu se može produžiti uz prethodnu obavijest Kupcu. U ovom slučaju Kupac ima pravo na raskid Ugovora.

Ukoliko Kupac od Prodavatelja naruči uslugu ugradnje tada se usluga dostave i ugradnje uređaja vrši u vrijeme koje sporazumno dogovore Prodavatelj i Kupac, u roku 14 dana od narudžbe usluge.

Dostava se vrši na adresu Kupca ili neku drugu adresu koju je Kupac naveo prilikom narudžbe. Dostava ne uključuje ugradnju uređaja. Naručena roba se dostavlja do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se Kupac nalazi već do ulaznih vrata objekta.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda i cijene proizvoda. Trošak preuzimanja krivo isporučene robe preuzima Prodavatelj.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja. Cijene dostave su istaknute na internetskoj stranici Prodavatelja i u njima je sadržan pripadajući PDV.

Sigurno plaćanje karticama
American Express Diners Visa MasterCard Maestro AxJamstvo MasterCard Secure Code Verified By Visa WSPay™ - Web Studio payment gateway