Daikin streamer tehnologija deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2)

Streamer tehnologija i koronavirus

Daikin potvrđuje učinkovitost svoje patentirane Streamer tehnologije koja nakon 3 sata zračenja virusa uspješno deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2).

Studiju je provela tvrtka Daikin Industries Ltd u suradnji s Odjelom za biomedicinske znanosti Sveučilišta u Tokiju i znanstvenicima s Odjela za mikrobiologiju Sveučilišta Okayama.

Rezultati eksperimenta

Istraživački tim proveo je eksperiment u kojem su virusi ozračeni Daikin Flash Streamer tehnologijom u trajanju od 3 sata.

Rezultati ovog eksperimenta pokazali su da:

  • Flash Streamer deaktivira 93,65% koronavirusa (SARS-CoV-2) nakon 1 sata ozračenja
  • Flash Streamer deaktivira 99,97% koronavirusa (SARS-CoV-2) nakon 3 sata ozračenja

ISTRAŽITE STREAMER PROČISTAČE

Opisana testiranja odnose se isključivo na patentiranu Daikin Streamer tehnologiju. Učinci proizvoda opremljenih Streamer tehnologijom ili učinci u stvarnom okruženju mogu se razlikovati. Za više informacija o proizvodima tvrtke Daikin koji uključuju Streamer tehnologiju, pogledajte relevantne podatke o proizvodu.

Izvor: „Izvješće o studiji o učinku deaktivacije Daikin Streamera (generatora iona plazme) na SARS-CoV-2”, pod vodstvom prof. Shigeru Morikawa, Department of Veterinary Medicine, Microbiology Course, Okayama University of Science

Sigurno plaćanje karticama
American Express Diners Visa MasterCard Maestro AxJamstvo MasterCard Secure Code Verified By Visa WSPay™ - Web Studio payment gateway